Kakkukahveilla noin 50 kävijää

Juhannuksen aatonaattona kokoonnutaan Pitkäjärven Nuorisoseurassa perinteisesti Kylänrantaan. Tänä vuonna tapaamisessa juhlistettiin myös 140 vuotta täyttävää nuorisoseuraliikettä. Samana päivänä järjestettiin kakkukahveja nuorisoseuroissa ympäri Suomea, ja tavoitteena oli järjestää Suomen suurimmat kakkukahvit.

Nuorisoseuraliiton sivuilla on kartta, jossa näkyy kaikki paikat, joissa kakkukahveja järjestettiin.

Pitkäjärvellä piitsillä poikkesi kahvittelemassa noin 50 kävijää. Puheenjohtaja oli tuonut rantaan festaripöytiä, joten kaikki mahtuivat mukavasti syömään kakkua pöydän ääressä. Tunnelmaan sopivaa levymusiikkia soitettiin myös, ja kesäsääkin oli mitä mainioin. Kahvittelemassa oli sekä viikottain toiminnassa mukana olevaa väkeä että kyläläisiä ja kesäasukkaita.

Posted in Tapahtumat.