Harrastustoiminta

kentta3_1200_600
luistelu3_1200_600

Seuran toiminta

Järjestämme jäsenillemme erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja retkiä. Kokoonnumme viikoittain torstai-iltaisin seuratalo Lehtolassa yhdessäolon ja talkootoiminnan merkeissä. Kesäaikaan kokoontumispaikkana on sään salliessa kylän yhteinen uimaranta.

Teemme retkiä vuosittain muun muassa kesäteatteriin ja muihin jäsenistöä kiinnostaviin kohteisiin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Kylänranta: rantalentopalloa ja retkiluistelua

Seuramme on 2000-luvun vaihteessa kunnostanut Pitkäjärven Kylänlahden rantaan kylän yhteiselle ranta-alueelle uimarannan uimakoppeineen ja laitureineen. Rannalle on tehty myös rantalentopallokenttä, nuotio/grillauspaikka, kiipeilyteline ja keinut lapsille sekä ulko-wc.

Rannalle ovat kaikki tervetulleita. Veden laatua ja uimarannan pohjan kuntoa emme kuitenkaan seuraa, ja kaikki toiminta ranta-alueella tapahtuu jokaisen omalla vastuulla.

Talviaikaan ylläpidämme talkoovoimin luistelukenttää ja retkiluistelurataa Kylänlahdella sekä hiihtolatuja jäällä ja pelloilla, mikäli se on sää- ja jääolojen puolesta mahdollista.

Ajankohtaista tietoa toiminnastamme löydät Facebook-sivuiltamme. Luistelukeleistä saat tietoa liittymällä ”Luistelua Pitkäjärvellä” –Facebook-ryhmään.