Kakkukahveilla noin 50 kävijää

Juhannuksen aatonaattona kokoonnutaan Pitkäjärven Nuorisoseurassa perinteisesti Kylänrantaan. Tänä vuonna tapaamisessa juhlistettiin myös 140 vuotta täyttävää nuorisoseuraliikettä. Samana päivänä järjestettiin kakkukahveja nuorisoseuroissa ympäri Suomea, ja tavoitteena oli järjestää Suomen suurimmat kakkukahvit.

Nuorisoseuraliiton sivuilla on kartta, jossa näkyy kaikki paikat, joissa kakkukahveja järjestettiin.

Pitkäjärvellä piitsillä poikkesi kahvittelemassa noin 50 kävijää. Puheenjohtaja oli tuonut rantaan festaripöytiä, joten kaikki mahtuivat mukavasti syömään kakkua pöydän ääressä. Tunnelmaan sopivaa levymusiikkia soitettiin myös, ja kesäsääkin oli mitä mainioin. Kahvittelemassa oli sekä viikottain toiminnassa mukana olevaa väkeä että kyläläisiä ja kesäasukkaita.

Kakkukahvit Kylänrannassa to 24.6.

Nuorisoseuraliike täyttää 140 vuotta, ja sen kunniaksi järjestetään Suomen suurimmat kakkukahvit torstaina 24.6. paikallisseuroissa ympäri Suomen. Pitkäjärven Nuorisoseura ry järjestää kakkukahvit Kylänrannassa to 24.6. klo 18 alkaen perinteisen juhannusaatonaaton tapaamisen yhteydessä. Kakkua ja kahvia tarjolla niin kauan kuin niitä riittää, lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme!

"Nuorisoseuraliike täyttää huikeat 140 vuotta 2021. Juhlavuosi tekee näkyväksi nuorisoseuraliikkeen historian, mutta korostaa nuorisoseurojen vahvuutta tässä päivässä ja katsoo ennen kaikkea tulevaisuuteen. Se juhlii yli 600 jäsenseurassa ympäri Suomen tehtävää paikallista työtä sekä eri harrastusalojen toimintaa. Ensimmäinen nuorisoseura perustettiin Kauhavalla 1881, joten Suomen Nuorisoseurat on maamme vanhin nuorisotyötä tekevä järjestö. Juhlavuoden suojelijaksi on lupautunut tasavallan presidenttiSauli Niinistö. "  (nuorisoseurat.fi)

Nuorisoseurat 140v

Vuosikokous Lehtolassa torstaina 17.6.2021

Tervetuloa seuramme vuosikokoukseen Lehtolaan torstaina 17.6.2021 klo 18 alkaen. Käsittelemme sääntömääräiset asiat, mm. toimintakertomuksen ja tilit vuodelta 2020. Kokouksen jälkeen siirrymme sään salliessa kylän yhteiselle rannalle. Tervetuloa mukaan!

kokousilmoitus

Lentopalloverkko asennettu!

Eilisen helatorstain tapaamisessa Piitsillä asennettiin rantalentopalloverkko ja kentän rajanauhat paikoilleen. Näillä keleillä kelpaakin nyt pelailla!

Helle on lämmittanyt myös uimavettä hyvää vauhtia, ja eilen laitettiin paikoilleen myös uimatikkaat.

Kylän yhteiselle uimarannalle ovat kaikki tervetulleita. Veden laatua ja uimarannan pohjan kuntoa emme kuitenkaan seuraa, ja kaikki toiminta ranta-alueella tapahtuu jokaisen omalla vastuulla.

Rantalentopalloverkko asennettuu

Uudet nettisivut avattu!

Pitkäjärven Nuorisoseuran uudet kotisivut on avattu. Sivuilla on näkyvissä Suomen Nuorisoseurojen tutut värit ja logot, mutta nyt sivut toimivat hyvin myös tableteilla ja puhelimen näytöllä.

Uutta on Ajankohtaista-osio, jossa julkistaan pieniä juttuja seuran ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Lisäsimme myös Historia-sivun, jolla kerrotaan lyhyesti sekä seuramme että Pitkäjärven kylän historiasta kuvien kera.

Lehtola-osiossa on tuttuun tapaan näkyvissä talon varauskalenteri. Nyt voit kysyä tarjousta tiloistamme myös yhteydenottolomakkeella.

Pitkäjärven Nuorisoseuran logo